RUKAN WEERALA
Tervetuloa !
Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria
Ski bussi ja taksit
Hieman rakentamisesta
Yleisinfo, käyttöohjeita yms.
Varustus mökissä
Siivous ja huoneiston huoltotoimet
Lemmikit
Yleistä Rukan Weeralasta

 

Ajo Weeralan pihalle on monelle se ensimmäinen kontakti upeaan luontoon sillä ajoramppi Weeralan autokatokseen on kohtuullisen jyrkkä. Kesäaikaan ei toki ole luisto-ongelmia, riittää että kaasuttaa hieman reippaammin kun saapuu pihalle. Liukkaan kelin aikaan on hyvä joskus jopa pysähtyä portille ja käydä ihan reilusti jalkaisin tutustumassa liukkauteen ja tarvittaessa esim. heittää yläpihalla olevasta sora-astiasta reilusti soraa ajouralle. Talvella on käytettävä himpun verran reilummin vauhtia kun ajaa ylös, ettei jää sutimaan puoliväliin ! Kun ajaa etupihalle keula edellä, on hyvä kääntää auto myös poislähtiessä yläpihalla ja ajaa keula edellä alas Petäjäkujalle. Jos Weeralaan tulee useampia autoja, autot voi pysäköidä peräkkäin jolloin 3 autoa sopii hyvin tontille. Myös jätekatoksen vieressä on yksi autopaikka.

Avaimet Weeralaan tulee sopia mökkihuollon kanssa ( katso yhteystiedot ) pari päivää ennen saapumista. Mökkihuollon kanssa on hyvä sopia myös mökin luovutuksesta- tekeekö vuokralainen itse loppusiivouksen vai ei- siitäkin on hyvä jutelle mökkihuollon kanssa. Suosittelemme lämpimästi loppusiivouksen ostamista mökkihuollosta- näin loman lähtiäisiksi voitte juoda lähtökahvit rauhassa ja keskittyä rennosti paluumatkaan.

Mökki-info on mökissä ja siihen on hyvä tutustua samalla kun majoittuu. Siinä on yksityiskohtaista tietoa ihan arkisesta huoneiston käytöstä. Myös vuokraehdot on hyvä lukea ennen vuokranmaksua. Weerala varataan maksamalla varausmaksu joka on n. 30 % sovitusta vuokrasta. Loppuerä tulee maksuun n. 45 vrk ennen loman alkua. Jos vuokran määrä on alle 500 €, maksetaan koko vuokra varauksen yhteydessä. Huoneisto on "katsastettu" paloviranomaisten/rakennusvalvonnan toimesta 8 henkilölle. Tätä henkilölukumäärää ei saa ylittää paitsi aivan pienten lasten ollessa kyseessä ( esim. 2 perhettä joissa on 4 aikuista ja lapsia olisi toisella 3 ja toisella 2 eli yhteen 9 henkeä- tämä on ok ).

Weeralaan saa tuoda oman lemmikin- oli se koira tai kissa, mutta siitä pitää aina sopia etukäteen. Tämä lähinnä loppusiivouksen onnistumisen takaamiseksi- emme voi taata allergiaystävällisyyttä mutta lähtösiivous on seuraavan vuokralaisen näkökulmasta tehtävä asianmukaisesti- tai sen siis voi ostaa mökkihuollosta. Lemmikin tuodessaan vuokralainen sitoutuu huolellisesti hoitamaan lemmikkinsä jätökset pihapiiristäkin pois- niin ja karvat matolta ja sohvasta  myös !

Weerala on varustettu tämän päivän talotekniikalla joka mahdollistaa huolettoman lomailun. Missä tahansa huoneiston käyttöön liittyvässä kysymyksessä on aina mahdollista ottaa yhteyttä mökkihuoltoon. Normaalista poikkeavissa tilanteissa on hyvä ottaa aina yhteyttä myös omistajaan.

 Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria