RUKAN WEERALA
Tervetuloa !
Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria
Ski bussi ja taksit
Hieman rakentamisesta
Yleisinfo, käyttöohjeita yms.
Varustus mökissä
Siivous ja huoneiston huoltotoimet
Lemmikit
Varustus mökissä

Weerala on yksi täydellisemmin varustettuja lomahuoneistoja mitä markkinoilla on totuttu näkemään. Pilke silmäkulmassa olemme sanoneetkin, että mitä Weeralassa ei ole ja sen lomalainen sinne haluaa- se hankitaan ! Tässä luettelomaisesti varusteista.

Alakerran makuuhuoneissa molemmissa 2 kpl erillisiä 90 cm sänkyä. Parvella 2 erillistä nuorisosänkyä sekä yksi 120 cm parivuode. Omat nukkumapaikat siis 8 henkilölle. Weeralassa on parvella oma lasten pinnasänky. Lisäksi löytyy myös syöttötuoli sekä ipanoiden wc-jakkara.

Käytössänne on täydellinen astiasto 8 henkilölle ruoanlaittovälineineen. Luonnollisesti varustus kattaa kahvin- ja vedenkeittimet, leivänpaahtimen, voileipägrillin, mikron jne.  Baarissa on täydellinen drinkki-viini-snapsilasisto. Kiinalaisen ruoan astiasto. 3 kahvi-astiastoa.

Pieni baari, shaker, monitoimikone, baarimitta, viinikulho yms. baarivarustusta

Kaksi televisiota, toisessa Conax-korttipaikka, dvdlaite, vhs-videot,  karaokelaitteet ja karaokelevyjä sekä cd-levyjä. Weeralan karaoke-dvdsoittimessa on UPS-plugi eli voit esim. tallentaa kotonasi omaa mielimusiikkiasi tai kenties elokuvia muistitikulle ja kuunnella/katsoa niitä Weeralassa. Meillä on koko ajan täydentyvä DVD-elokuvakirjasto sekä VHSfilmejä lapsille ja nuorille sekä aikuisille jännitystä ja draamaa. Lehtiä, kirjoja ja pelejä, Nintengo 64 peleineen ja PC eli perinteinen tietokone . Kaksi wc:tä joista toinen erillinen WC. jossa täysautomaattinen pesukone, hiustenkuivain ja kuivauskaappi. Silitysrauta.

2 hengen poreamme, 2 suihkua, 4-6 hengen sauna.

Autokatos sekä erillinen lämmitettävä suksihuoltovarasto, jossa voitelurekki ja kuumailmapuhallin.

Käytössä ilman ERI VELOITUSTA 3- 4 polkupyörää pyöräilykypärineen, verkot 2 kpl verkkolupineen ja soutuvene Rukajärvellä 3 km päässä. Venekartta ja käyttöohjeet mökissä. Kävelysauvoja, kalastusvehkeitä ( onkia, virveleitä, lippo ) sekä frisbee-golfvarusteet.  Naisten/nuorten aloittelijalle sopiva laskettelupaketti ( monon koko 38 ) ja ns. yhden koon LUMIKENGÄT !!!  

Sekä lukuisa määrä muita isompia ja pienempiä varusteita ja juttuja joita voi käyttää lomaillessa Rukan Weeralassa !

HUOMIO !!! Varusteiden huolto ja mahdolliset korjaustoimet tehdään satunnaisesti eikä näiden "ekstravarusteiden" käyttö ole aina mahdollista. Pyrimme luonnollisesti aina kun saamme tiedon esim. polkypyörän tai veneen tms. varusteen huolto/korjaustarpeesta toimimaan niin että ne saadaan mahdollisimman pian käyttökuntoon. Näiden puutteesta ei kuitenkaan esim. vuokrahyvikettä tai sijaislaitteiden vuokrausta voida myöntää. Huomioitavaa on myös, että esimerkiksi pyörissä ei ole talvivarustusta.Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria