RUKAN WEERALA
Tervetuloa !
Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria
Weerala kartta
Varaustilanne
Tekemistä ja tapahtumia Rukalla
Moottorikelkalla Weeralaan
E-Eros Weeralan Laavukammi
Weeralassa majoitusextra !
In English
Tekemistä ja tapahtumia Rukalla

Tälle sivulle keräämme vinkkejä ja  linkkejä Rukan ja Kuusamon alueen tunnetuista tapahtumista joiden aikana Rukan Weerala on ollut suosittu majoituskohde. Useimmat Rukan alueen tapahtumat tulevat aikanaan myös  Rukan nettisivuille

Weeralassa on runsaasti ajanvietettä ja tekemistä sisälläkin, jos nyt et jostain syystä koko ajan Rukan runsaasta palvelutarjonnasta nautikaan. Käytössänne on maksutta useita pyöriä varusteineen, joilla voi tehdä mahtavia pyöräretkiä Rukan mäkisissä maisemissa.

UUTTA WEERALASSA !!! MEILLÄ ON NYT 9 VÄYLÄINEN FRISBEEGOLF VIERAITTEMME ILOKSI VALMIINA. IHAN TOTTA-- 9 VÄYLÄÄ FRISBEEGOLFFIA JA TIETYSTI ILMAN ERI VELOITUSTA !

Takapihan rinteen laavu/makkaranpaistopaikka on perusvarma ohjelmanumero ihan kotikotoisesti--- ei tarvitse lähteä lompakko ojossa ostopalveluhin--- sen kun siitä vaan omaan laavukammiin grillaamaan, nokipannukahville tai oman kullan kainaloon kyyhöttään !

Vene/verkot/kalastusvälineet
ovat käytössänne myös, verkkolupakin on luonnollisesti hoidettu-- muistathan läänikohtaiset vieheluvat yms.

Kävelysauvojakin on Weeralassa, tikkataulu sekä muitakin kivoja kesäkauden ajanviete"automaatteja".

Olemme uusineet sisäkalusteita sekä mm. karaokelaitteet. Lisäksi Weeralaan hankittiin taulutelevisio. Myös lasten ja nuorten käyttöön tarkoitettuja filmejä, pelejä sekä musiikkia on tuotu runsaasti lisää Weeralaan. 

Ystävällisesti haluamme tiedottaa Vuokralaisillemme, että nettisivuillamme ja muutoinkin markkinointiviestinnässä kertomamme lisävarusteet ja toiminnot ovat käytössä vuokraushetken tilanteen mukaisesti. Vuokran maksun perusteena on majoitus. Reklamaatio-oikeutta muun kuin majoituksen osalta ei ole. Laitamme aina tiedon saatuamme lisävarusteet kuntoon , mutta näissä kaikissa muissa kuin perusmajoitukseen liittyvissä tilanteissa varaamme oikeuden järjestää vastaava varuste tai toiminto oman harkintamme mukaisesti. Kiitos ymmärtäväisyydestä. 


TÄSSÄ MUUTAMA LINKKI RUKAN PALVELU- JA TAPAHTUMATARJONNASTA
 

Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria