RUKAN WEERALA
Tervetuloa !
Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria
Varauskalenteri
Varauskalenteri

Weeralaan tehdyt vuokraustiedustelut johtavat sitovaan varaukseen heti kun sovittu vuokra on maksettu- joko koko vuokra jos sen kokonaismäärä on alle 500 eur tai n. 30 % varausmaksu. Loppuvuokra tulee maksuun 2 kk ennen lomaa. Jos loman alkuun on vähemmän kuin 2 kk tulee koko vuokra kerralla maksuun.

Varausmaksuun ja loppuvuokraan sovelletaan Rukalla majoitustoiminnassa yleisesti käytössä olevia vuokrausperuutusehtoja. Kirjalliset vuokrausehdot saat varaus/loppulaskun yhteydessä. Tutustu niihin huolellisesti. Kiireellä emme halua Teidän tekevän varauspäätöstänne, mutta puhelinvarauksia emme valitettavasti voi pitää 1-2 vrk pitempään.

Vuokraustiedustelun perusteella Weeralan varaamiseen saa hyvät lähtötiedot ja kaikki tarpeellinen info tulee sähköpostitse varauslaskun yhteydessä. Huolehdithan itse siitä, että saat varaus/loppulaskun ja varausehdot sähköpostitse puhelinvarauksen mukaisesti sovittuna.

Päivitämme tätä varaustilannetta säännöllisesti, mutta sitova se ei kuitenkaan ole. Kannattaa aina soittaa tai meilata vuokraustiedustelu, jo senkin vuoksi, että viikkovuokrauksissa on mahdollisesti 2-5 vrk välejä, joista voi löytyä sopivaan hintaan kiva loma Rukan Weeralasta.

Huoneisto luovutetaan lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä ja huoneisto vastaanotettavissa tulopäivänä klo 16:00 alkaen. Poikkeuksista sovittava ensisijaisesti mökkihuollon kanssa, jotta mökin huoltotoimet ennen seuraavaa vuokrausta ennätetään suorittaa.

Varauskalenteri päivitetty 10.4.2019
Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria