RUKAN WEERALA
Tervetuloa !
Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria
Ski bussi ja taksit
Hieman rakentamisesta
Yleisinfo, käyttöohjeita yms.
Varustus mökissä
Siivous ja huoneiston huoltotoimet
Lemmikit
Siivous ja huoneiston huoltotoimet

SIIVOUS

Rukan Weerala otetaan vastaan luonnollisesti siivottuna ja huoltotarkistettuna jokaisen vuokrauskerran jälkeen. Kun saavut Weeralaan, on mökin vastaanottotoimet hyvä tehdä siinä samalla kun mökkiin tutustuu. Mikäli olette vuokranneet mökin siten, että itse hoidatte loppusiivouksen on sen suorittamiseen hyvä varata riittävästi aikaa. Viikon asumisen siivous kestää hyvinkin pari-kolme tuntia. On hyvä vaihtoehto pyytää tarjous mökkihuollolta loppusiivouksesta, näin loman loppukin sujuu rennosti ja paluumatka kotiin alkaa mukavasti.

Vaikka loppusiivous ja tarkastus tehdään asianmukaisesti, on silti mahdollista, että jotain ( jossakin ) saattaa jäädä huomaamatta. Varsinkin jos huoneiston käytössä on viikon parinkin väli, ettei huoneistossa kukaan liiku, laskeutuu tasopinnoille kaikkialla jokaisen asunnossakin leijaileva hienon hieno pöly , joka saattaa joitakin tarkimpia vieraita hieman haitata.  Lomakohteissa erityisesti takan ja kynttilöiden polttamisesta huonetilaan pakostakin leijailemaan jäävä hieno pölyaines on normaalia eikä aiheuta erityisempiä vuokrausreklamaatioita. Weeralassa ei vuokrauksien välillä suoriteta lähellekään suursiivoustason siivousta vaan siivouksen ns. ylläpitotarkistus.

Mikäli mielestänne missään asiassa on kuitenkin huomautettavaa, pyydämme ystävällisesti siitä ilmoittamaan joko mökin huoltajalle tai omistajalle viipymättä niiden havainnoimisesta heti vuokrakauden alussa , jotta jatkotoimista voidaan sopia hyvässä yhteisymmärryksessä. Vuokrauksen edetessä ja erityisesti sen päätyttyä näihin asioihin on mahdotonta enää puuttua ja ottaa kantaa.

HUONEISTON HUOLTOTOIMET

Pyydämme ystävällisesti välttämään erityisesti television, digiboksin, dvd-vhslaitteiden ja stereoiden omia säätöjä ja kytkentöjä. Elektroniikkalaitteet voivat rikkoontua ja silloin on hyvä ottaa yhteyttä mökkihuoltoon, ennen kuin itse alkaa niitä isommin virittelemään. Muutoinkin, jos huoneistossa ilmenee mitään sen käyttöä haittaavaa vikaa, on mökkihuolto se paikka johon on hyvä ottaa heti yhteyttä, jotta vika saadaan hoitoon. Oli ongelma mikä tahansa, se otetaan välittömästi työn alle. Jos korjaustoimenpiteet ( erikoisvaraosat tai huoltohenkilö ) joudutaan tilaamaan kauempaa, silloin luonnollisesti joudutaan sitä sen aikaa odottamaan. Tällöin vian luonteen perusteella, tarvittaessa sovimme yhdessä mahdollisista vuokramuutoksista.

PIHA-ALUE

Rukan Weeralan piha-alue on monelle yksi upea luonnonelementti muiden joukossa. Ajoramppi autokatokseen on todellakin varsin mielenkiintoinen. Yleisestikin piha-alueen korkeusero merkitsee erityisesti lumiseen aikaan huolellisuutta siinä kulkiessa. Weeralan lumityöt ja hiekoituspalvelu ostetaan ulkopuoliselta urakoitsijalta ( ei mökkihuollolta ). Urakoitsijat Rukan alueella ovat täystyöllistettyjä varsinkin lumimyräkköjen aikaan. Jos käy niin, että Weeralan pihaa ei vielä ole keretty aurata saapuessanne sinne, voi auton hyvin jättää Petäjäkujalle. Yläpihalla on hiekka-astia josta on hyvä heittää hiekoitusmursketta niin ajorampille kuin portaillekkin tarpeen mukaan. Jos keliolosuhteet muodostuvat hyvin liukkaiksi, voi auraus/hiekoitusurakoitsijalle hyvin soittaa ja pyytää kiirehtimään saapumistaa Weeralaan. Ajo ylös autokatokseen onnistuu aivan hyvin, kunhan hieman reippaammin heivauttaa auton ylös. Poislähtiessä on auto hyvä kääntää yläpihalla ja ajaa keula edellä takaisin Petäjäkujalle.  Weeralan autokatospaikka on vasemmanpuoleinen A-katos. Pysäköikään useammat ajoneuvot peräkkäin. Jäteastian edessä on yhdelle autolle hyvä paikka. Autolämmitysvirtaa ei voi ottaa sisätilalämmitykseen ( releohjattu ).Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria