RUKAN WEERALA
Tervetuloa !
Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria
Ski bussi ja taksit
Hieman rakentamisesta
Yleisinfo, käyttöohjeita yms.
Varustus mökissä
Siivous ja huoneiston huoltotoimet
Lemmikit
Hieman rakentamisesta

Rakennustyöt aloitettiin toukokuussa 2005. Päärakennus saatiin käyttökuntoon kevättalvella 2006. Päärakennuksen lopputarkastus tehtiin 26.10.2006 jolloin virallisestikin päärakennus oli valmis. Autokatos/varastorakennus valmistui alkukesästä 2007 ja pihakin saatiin valmiiksi kesällä 2007-- Rukan Weerala oli nyt täysin valmis vastaanottamaan vieraita.

Weeralan huonejakaumassa suunnittelun lähtökohtana oli 8 hengen majoitustarpeet. Tilat suunniteltiin erityisesti 2 perheen yhteiskäyttöön. Oleskelukerroksen pinta-ala on 68  m2 ja parven pinta-ala on 24 m2. Parvella huonekorkeus on keskimäärin 180 cm. Alakerrassa on 2 erillistä makuuhuonetta joissa kummassakin on 2 sänkyä. Parvella on 3 sänkyä, joista yksi on 120 cm parisänky. Tuvan sohva käy tarvittaessa myös ekstravuoteena. Oleskelutiloissa keittiö-tupa-baari on kivasti yhdessä ja erillään yhtä aikaa. Näin seurustelu isonkin porukan kanssa onnistuu myös hieman pienemmän ryhmän kesken.

Autokatoksessa on tilaa ulkoharrastusvälineille sekä erillinen tilapäisesti puhaltimella lämmitettävä varasto, jossa voi esimerkiksi huoltaa suksia yms. varusteita. Varastossa on penkki  suksien voiteluun.

 

 Tervetuloa Rukan WeeralaanYleistä Rukan WeeralastaVuokrakaudet ja hinnatYhteystiedotKuvagalleria